Eerste digitale Kennismakingstijd ooit

Eerste digitale Kennismakingstijd ooit

Dat de Kennismakingstijd van 2020 er anders uit zou gaan zien dan ooit tevoren was al vroeg dit jaar bekend. Door de uitbraak van het coronavirus in Nederland zou de KMT niet kunnen verlopen zoals heel de Vereniging normaal gesproken gewend was. Vanaf april begon de 140ste Senaat al met het bedenken van verschillende alternatieve KMT’s en zij concludeerden van een KMT op 1,5 meter in augustus de voorkeur had. Maandenlang werden de plannen en draaiboeken voor deze KMT uitgedacht, tot de persconferentie van de overheid op 6 augustus roet in het eten gooide. Drie dagen na deze persconferentie zou de 1,5 meter KMT beginnen, maar Mark Rutte vertelde op donderdagavond van 6 augustus dat wervingsactiviteiten van studentengezelligheidsverenigingen de hele maand augustus verboden zouden worden. Hierdoor ging er helaas een streep door onze 1,5 meter KMT.

 

Al snel werd er besloten dat L.A.N.X. ondanks alle tegenslagen sowieso een jaar 2020 moest binnenhalen deze zomer. Hier was nog maar één optie voor: een digitale KMT. Anderhalve week had de Senaat de tijd om deze digitale KMT op te zetten en gelukkig lukte dit op tijd. Op maandag 17 augustus startte de digitale KMT en deze is afgelopen weekend op 30 augustus afgerond. Door het digitale aspect konden wij opschalen wat het aantal toelatingen betrof. Ruim 300 aspirant-leden kregen dit jaar de kans om lid te worden van L.A.N.X. en een dispuut te vinden dat goed bij hen past. Ondanks dit hoge aantal toelatingen hebben wij alsnog veel mannen en vrouwen uit moeten loten door de grote interesse in onze Vereniging dit jaar. Wij hopen dat vele van de uitgelote inschrijvingen van dit jaar zich volgend jaar nog een keer inschrijven voor L.A.N.X.!

KOMLANX op de L.A.N.X. Experience!

Helaas kunnen festivals en vele andere leuke feestjes deze zomer niet doorgaan door het coronavirus. De Intreeweek en de ID-week zullen er een stuk anders uitzien dan normaal en het wordt ook lastiger om je te oriënteren op het gebied van studentenverenigingen. L.A.N.X. organiseert normaal gesproken in augustus vijf grote promotiefeesten en een L.A.N.X.-festival op Thuishaven, maar ook dat zit er dit jaar helaas niet in.

Is er dit jaar dan echt geen mogelijkheid om een keer sfeer te komen proeven op de Sociëteit van L.A.N.X.?

Niet getreurd, dit is zeker wel mogelijk! Op 30 en 31 juli en 6 en 7 augustus organiseren wij op onze Sociëteit namelijk de L.A.N.X. Experience! Tussen 16.00 en 21.00 uur zullen wij onze deuren openen voor iedereen die benieuwd is hoe het er op zo’n Sociëteit nou precies aan toegaat. Er zal de gelegenheid zijn om al je vragen te stellen, leden te ontmoeten en natuurlijk om een (of meerdere…) biertje(s) te drinken.

Heb jij altijd al willen weten of er nou echt in elke hoek van het pand tappunten te vinden zijn? Of wat het nou inhoudt als een studentenvereniging ‘traditioneel’ is? Trommel dan al je vrienden op en KOMLANX op een van de bovengenoemde dagen!

Wil je zeker zijn van een plek? Vul dan het volgende document in om aan te geven wanneer je wil komen: Aanmelden

Tot op de L.A.N.X. Experience!

facebook
instagram