Elke dinsdag zal er een aflevering van Het Slimste Lid online komen!


L.A.N.X. is afgelopen periode hard bezig geweest met een leuk programma, genaamd Het Slimste Lid wat werd georganiseerd door het RSC. Samen met twaalf andere verenigingen zijn er voorrondes geweest, waar uiteindelijk enkele leden naar voren zijn gekomen die het zo ver hebben geschopt dat zij deel mochten uitmaken van de halve finales en uiteindelijk de finale bij het RSC. Met blijdschap kunnen wij u mededelen dat een lid van ons deel heeft genomen in de finale.  Wilt u weten of hij heeft gewonnen?  Elke dinsdag zal er een aflevering online geplaatst worden waarin te zien is hoe de deelnemers hun algemene kennis testen in de voorrondes die zijn opgenomen door Quick Vision!

Houd dus het account van Quick Vision in de gaten! https://youtu.be/tNBWdOAXzy4

 

 

 

Tags in:

Activiteiten Vereniging