Zakelijk & Carrière

Er zijn meerdere sponsormogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Adverteren in onze jaarlijkse Almanak
  • Deelnemen aan ons jaarlijkse Carrièrediner
  • Adverteren in ons verenigingsblad ‘de Larinx’
  • Adverteren op de app voor onze leden ‘de Almanapp’

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden om samen te werken. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met onze studentenvereniging en u meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met onze Fiscus Vereniging, Sam de Graaf. Dit kunt u doen door te mailen naar fiscusvereniging@lanx.nl of te bellen naar 020-6264587.

Elk jaar organiseert onze Marketing & Salescommissie verschillende carrièrediners voor onder meer rechten-, bedrijfskunde-, of economie studenten. De leden van verschillende disciplines kunnen hier kennismaken met de grote bedrijven in verschillende sectoren, onder het genot van een heerlijk diner. 

Daarnaast worden er voor verschillende studierichtingen elk jaar symposia georganiseerd. Het doel van elk symposium is het verbreden van de eigen specifieke richting. Op deze avonden geven verschillende sprekers lezingen, worden er cursussen gegeven en afsluitend worden er netwerkborrels georganiseerd. 

De studententijd is een mooie tijd voor velen. Sommigen beweren zelfs dat het de mooiste tijd van hun leven is. In deze tijd maak je vrienden voor het leven, heb je veel vrijheid en weinig grote verantwoordelijkheden. Helaas komt er op een gegeven moment een einde aan deze zorgeloze tijd en staat het werkleven voor de deur. Tijdens de talentweek bereiden wij onze leden voor op de toekomst. Leden krijgen trainingen in het opstellen van een goed CV, leren hoe zij voor een groep moeten spreken, krijgen assessmenttrainingen en vele andere cursussen. Het is een week om kennis te vergroten en talenten te ontdekken. Een brug tussen het studenten- en werkleven.

Sinds begin 2018 heeft L.A.N.X. een Juridische Commissie bekend onder de naam Rechtshulp Amsterdam. Rechtshulp Amsterdam bestaat uit een groep gemotiveerde rechtenstudenten die lid zijn bij L.A.N.X. en graag anderen helpen op juridisch vlak. Zij geven iedere maandag van 18:30 uur tot 20:30 uur vrijwillig juridisch advies aan alle Amsterdammers met een juridisch probleem.