Het jaarlijkse carrière diner vond weer plaats onder begeleiding van de Carrièrecommissie en de Fiscus Vereniging. De bedrijven EY, Elevation Group en The Next Label waren aanwezig. Leden konden hun carrièremogelijkheden verkennen en hun netwerk uitbreiden. 

Naast het jaarlijkse carrière diner organiseerde de Carrièrecommissie dit jaar nog een medisch symposium speciaal voor geneeskundestudenten, waar verschillende sprekers te gast waren. Het medisch symposium was onderdeel van de Talentweek, waarin sprekers zijn langsgekomen op het jaareten en leden de mogelijkheid hadden om professionele portretfoto’s te maken voor hun CV of LinkedIn.

Ben je student in Amsterdam en wil je actief aan je carrière bouwen? Sluit je aan bij studentenvereniging Lanx en ontdek hoe wij je kunnen helpen met carrièreontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Bij L.a.n.x., krijg je toegang tot exclusieve carrière-evenementen zoals ons jaarlijkse carrièrediner en medische symposia, perfect voor geneeskundestudenten. Wacht niet langer, komlanx.

Tags in:

Carrière cv komlanx linkedin zakelijk