Maatschappelijk - LANX
15777
page-template-default,page,page-id-15777,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maatschappelijk

L.A.N.X. Cares

 

Sinds enkele jaren heeft L.A.N.X. een commissie die zich inzet voor verschillende goede doelen en vrijwilligersprojecten. De L.A.N.X. Carescommissie organiseert verschillende activiteiten om zo geld te verzamelen en dit te kunnen doneren. Een van de activiteiten is het Gazen Huis. De commissie verblijft twee dagen op Sociëteit,  van waaruit zij een gazen huis een radioprogramma verzorgen. Naast het ophalen van geld, organiseert de commissie ook activiteiten waarbij leden anderen een handje kunnen helpen. Denk hierbij aan het versieren van bejaardentehuizen vlak voor kerst.

 

Dit jaar staan alle activiteiten waarbij er geld wordt ingezameld in het teken van Albanië. De L.A.N.X. Carescommissie is van 4 tot en met 7 mei onder begeleiding van Fundjave Ndryshe naar Albanië gegaan om daar zelf het ingezamelde geld te kunnen besteden.

6269

Reeds opgehaald door LANX Cares

Juridische Commissie

Sinds begin 2018 heeft L.A.N.X. een Juridische Commissie bekend onder de naam Rechtshulp Amsterdam. Rechtshulp Amsterdam bestaat uit een groep gemotiveerde rechtenstudenten die lid zijn bij L.A.N.X. en graag anderen helpen op juridisch vlak. Zij geven iedere maandag van 18:30 uur tot 20:30 uur vrijwillig juridisch advies aan alle Amsterdammers met een juridisch probleem.