Groot succes online Muziekbingo


Het is een raar en apart jaar. Voor iedereen in de wereld, voor alle inwoners in ons koude kikkerlandje en ook voor ons als Vereniging. Borrels gaan niet door, jaar 2020 heeft geen normale Kennismakingstijd gehad en er kan alleen maar in kleine groepjes in huizen worden afgesproken. In het begin van het jaar kon er nog met 4 mensen zittend aan een tafel – net als in de horeca – op L.A.N.X. geborreld worden, zolang er afstand kon worden gehouden. Niet veel later werd het maximale aantal teruggedrongen naar 30 personen per ruimte en kort daarop volgde een verbod op het schenken van alcohol omdat alle horecagelegenheden – en daarmee ook L.A.N.X. – gesloten moesten worden.

Daarom is het belangrijk om te kijken naar hoe het nog wél kan in deze bizarre tijden. Hoe kunnen we er nog voor zorgen dat wij elkaar kunnen zien, dat wij verbonden blijven en dat de eerstejaars elkaar leren kennen?

Afgelopen vrijdag is er voor de hele Vereniging een muziekbingo georganiseerd via Zoom. Met meer dan 500 aanmeldingen verdeeld over de disputen die L.A.N.X. rijk is, bleek dit een groot succes. Vanuit allerlei verschillende huizen werd er fanatiek meegedaan en de telefoon stond roodgloeiend met leden die beweerden bingo te hebben gehaald. De prijzen varieerden van een uitgebreid Ziggo pakket voor het ideale voetbalweekend, tot het laten thuisbezorgen van een favoriet menu van de McDonalds en verschillende waardebonnen.

Het succes van deze online activiteit heeft bewezen dat zelfs met de zeer beperkte mogelijkheden die wij nu hebben als Vereniging, wij toch met elkaar verbonden blijven. We kijken uit naar het organiseren van meer activiteiten en als het niet fysiek kan, dan moet het maar online! Al kunnen wij natuurlijk niet wachten om iedereen weer op Sociëteit te mogen ontvangen!

Tags in:

Activiteiten Corona Online Vereniging