Sponsoren & Mogelijkheden

Zakelijk

Studentenvereniging L.A.N.X. is altijd op zoek naar interessante partners om mee samen te werken. Onder onze leden bevinden zich studenten van allerlei verschillende studierichtingen, die u via ons kunt bereiken. Naast alle gezelligheid en borrels willen wij onze leden ook voorbereiden op studie- en baanontwikkelingen. Een aantal mogelijkheden hiervoor zijn de Talentweek of Businessweek waar studenten cursussen en workshops kunnen volgen met betrekking op het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een Carrièrediner waar u als bedrijf bij aanwezig kunt zijn. 

Mocht u interesse hebben om contact op te nemen voor studie- en carrière gerelateerde sponsoring, dan kunt u mailen naar bedrijven@lanx.nl.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om op onze Vereniging en Sociëteit te adverteren. U kunt denken aan banners op feesten tijdens onze 5-daagse Hoogtijweek of tijdens de Promotietijd. Daarnaast kunt u adverteren in onze Almanak. Ook hebben we veel online mogelijkheden zoals op onze website, in onze maandbrief of op onze online app.

Mocht u interesse hebben in sponsoring, dan kunt u contact opnemen met onze Fiscus Vereniging via fiscusvereniging@lanx.nl.