Zakelijk & Carrière - LANX
15781
page-template-default,page,page-id-15781,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Zakelijk & Carrière

Carrièrediners

Voor de rechten- en business-studenten organiseert onze Marketing & Salescommissie elk jaar verschillende carrière diners. Hier kunnen leden kennismaken met de grootste bedrijven in verschillende sectoren onder het genot van een heerlijk diner.  

Symposia

Daarnaast worden er voor verschillende studierichtingen elk jaar symposia georganiseerd waar verbreding voor jouw specifieke richting wordt aangeboden. Verschillende sprekers geven lezingen, er worden cursussen gegeven en afsluitend netwerkborrels georganiseerd.

Talentweek

Studeren, vrienden en L.A.N.X., helaas komt er op een gegeven moment een einde aan en staat het werkleven voor de deur. Tijdens de talentweek bereiden wij onze leden voor op de toekomst. Leden krijgen trainingen in het opstellen van een CV, hoe voor een groep te spreken, assessmenttrainingen en nog vele andere cursussen. Een week om kennis te vergroten en talenten te ontdekken.

Juridische Commissie

Sinds begin 2018 heeft L.A.N.X. een Juridische Commissie bekend onder de naam Rechtshulp Amsterdam. Rechtshulp Amsterdam bestaat uit een groep gemotiveerde rechtenstudenten die lid zijn bij L.A.N.X. en graag anderen helpen op juridisch vlak. Zij geven iedere maandag van 18:30 uur tot 20:30 uur vrijwillig juridisch advies aan alle Amsterdammers met een juridisch probleem.