Sponsoren & Mogelijkheden - LANX
15782
page-template-default,page,page-id-15782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Sponsoren & Mogelijkheden

Zakelijk

 

Het Studentencorps aan de Vrije Universiteit, beter bekend als L.A.N.X. is altijd op zoek naar interessante partners om mee samen te werken. We hebben studenten in verschillende richtingen die u kunt bereiken. Naast alle gezelligheid en borrels willen wij onze leden ook voorbereiden op studie- en baanontwikkelingen. Een aantal mogelijkheden hiervoor zijn de Talentweek en Businessweek waar studenten cursussen en workshops volgen met betrekking op het bedrijfsleven. Daarnaast organiseren wij carrierediners en inhousedagen.

 

Mocht u interesse hebben om contact op te nemen voor studie- en carrièregerelateerde sponsoring kunt u mailen met bedrijven@lanx.nl.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om op onze Vereniging en Sociëteit te adverteren. Hier zijn tal klassieke mogelijkheden zoals banners, de Almanak en tijdens feesten zoals het vijfdaagse Hoogtij en Promotietijd. Ook hebben we veel online mogelijkheden zoals op onze website, in onze maandbrief of op onze online app.

 

Mocht u interesse hebben in sponsoring kunt u contact opnemen met: fiscusvereniging@lanx.nl.